GASILNI APARAT S50

500,20 

Pastor izdeluje gasilne aparate, ki uporabljajo CO2 vložek kot pogonsko gorivo v dveh različicah: prenosni z velikostjo polnjenja 6, 9 in 12 kg in prenosni z velikostjo polnjenja 50 in 100 kg.
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
Opis
Dodatne informacije

Pastor izdeluje gasilne aparate, ki uporabljajo CO2 vložek kot pogonsko gorivo v dveh različicah: prenosni z velikostjo polnjenja 6, 9 in 12 kg in prenosni z velikostjo polnjenja 50 in 100 kg. Sistem za aktiviranje gasilnega aparata s tipko je najhitrejši način aktiviranja, brez nevarnosti nepravilne uporabe.nVgrajena kartuša s CO2 zagotavlja dolgo zanesljivost gasilnega aparata, enostavno rokovanje s šobo na koncu fleksibilne gumijaste cevi pa omogoča varno gašenje požarov vseh razredov.nnUPORABA: Če je uporabljen, izvlecite rumeni varnostni zatič in s pritiskom na gumb na zaporki postavite gasilni aparat pod pritisk, ki pripravi gasilni aparat na gašenje. Proti prahu je treba usmeriti na dno ognja s pištolo in po potrebi ustaviti uhajanje prahu.nnUPORABA: Zaradi njihove zanesljivosti priporočamo uporabo gasilnih aparatov z vložkom CO2 v industrijskih obratih in skladiščih, stanovanjskih objektih, hotelih, garažah in prevoznih sredstvih. Uspešno se lahko uporabljajo za gašenje vseh kategorij požarov, razen tistih, ki vključujejo gorenje kovin in njihovih zlitin.

Dodatne informacije

[cusrev_reviews]

Podobni izdelki

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj
Copyright © 2022 VPD-Vajda.si
magnifiercrossmenuchevron-down