GASILNI APARAT P2E ZA RAČUNALNIKE

142,74 

Izdaja glasilnih aparatov za gašenje računalniških naprav je sestavljena iz majhnih prenosnih gasilnih aparatov pod stalnim tlakom z nabojem 2 in 3 kg (tako imenovano čisto sredstvo) heksafluoropropana (HFC -236fa), kot nadomestnega sredstva za Halon 1211.
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover
Opis
Dodatne informacije

Izdaja glasilnih aparatov za gašenje računalniških naprav je sestavljena iz majhnih prenosnih gasilnih aparatov pod stalnim tlakom z nabojem 2 in 3 kg (tako imenovano čisto sredstvo) heksafluoropropana (HFC -236fa), kot nadomestnega sredstva za Halon 1211. Poleg tega, da je okolju prijazen (ODP nič) in učinkovito, to sredstvo je ne toksično, električno nevtralno in čisto-po gašenju ne pušča sledi.nnGasilni aparati izdaje COMPUTER so namenjeni predvsem gašenju začetnih požarov, ki vključujejo računalniško opremo. Po posebnih zahtevah strank lahko prenosne gasilne aparate iz izdaje COMPUTER naročite kot razkošen model – s kromirano posodo.

Dodatne informacije

[cusrev_reviews]

Podobni izdelki

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj
Copyright © 2022 VPD-Vajda.si
magnifiercrossmenuchevron-down